Nor har vunnit 3 matcher och förlorat 3 matcher precis som hallsberg så det blir en viktig match för båda lagen..

Målvakt: simon olsson startar å bratten på bänken...

röd femma: kling å persson på backen , linus riekkola , rikard andersson och joel harrysson
blå femma: räkan åhh  tisen på backen , hampus brandin , niklas olsson och carl johan "SVAMPEN" oscarsson

svart femma: rosa och jeppe. nille jonsson , oscar alh å sebbe edlund

extra spelare kevin och filip davidsson.....

skador

wallberg knäskadad
mattias persson fotskada..

vi får hoppas att hallsberg spelare lika bra den här matchen som man gjorde i andra perioden borta mot hammarö då det bara var målen som fattades..

men kommer bli en tuff match så det gäller att vara med direkt från start...

mitt tips  5-2 .. 5:an i öppen kasse av niklas olsson

Div 3

Glömde meddela alla om att Div3 laget har match hemma i morgon klocka 19:30 mot FFIK.
Givetvis fri entre

Hammarö-Navvies 2-4

Vi åkte till Karlstad för att hämta hem 3 pinnar, vilket vi gjorde även fast det satt hårt inne.
När matchen startade verkade det som vi alla var kvar på bussen och efter första perioden låg vi
under med 1-0, sen i andra började vi spela hockey och vinner den perioden med 2-1,
efter 17-2 i skott till navvies favör.
Vi vände matchen till 2-0, sen när det är 30 sekunder kvar så får hammarö ett mycket viktigt 2-2 mål och matchen var fortfarande vid liv. Tredje perioden började lite svajigt från båda lagen ingen ville riktigt bjuda på något, vi drar på oss några onödiga utvisningar, för många spelare på isen osv, men klarar upp det galant.
2-2 står sig långt in i tredje men med knappa 2 min kvar kliver navvies egna big joe (9) fram och trycker in lednings målet sedan sätter vi 4-2 i öppen kasse.
skön seger även fast vi har fantastiskt svårt att göra mål, denna gång räckte det till vinst och det är det enda som räknas.

Målskyttar Navvies: Edlund2, Rosen(Rosbjörn) och jonsson

Nu är det tränings ledigt någon dag sen är det bara ladda batterierna till nästa match mot nor hemma vilket kommer bli tufft, men vi går som alltid för 3 poäng.

Notis! Verkar som våran cap har hittat formen igen efter några tunga matcher vilket är bra för det lär behövas i framtiden, men vad kan då detta ha för anledning? slut med kebab & pizza verkar det inte vara då jag hörde från källor att han skulle äta det till lunch för mindre än 40 minuter sen, återstår att se vad anledningen är till denna tvärvändning. Kul även att sebbe fortsätter att pilla in puckar.

2 målsskytten Edlund

/ Redaktionen

inför hammarö borta!!!!!

Imorgon är det dags för 6:e matchen för hallsberg navvies för säsongen, hammarö borta.
Det har gått lite si så där för hallsberg i år 3 torsk å 2 segrar är väl inte helt okey .
Men vi har mött 3 riktigt bra lag i hc örnen, karlskoga och åmål så man ska inte klaga för mycket på säsongsinledningen, det är nästan ett helt nytt lag i år hela 12 spelare lämnade så det kan ta lite tid...

Läget inför matchen i morn.
vi startar med simon olsson i målet å sen vet vi inte så mycket mer än att dessa spelare saknas.