Inför Grums ik borta..

Jaha då var det dags att möta serieledarna borta och det kunde ha sett bättre ut för hallsberg som har mycket sjukdom i laget, tror att det var 10 spelare borta från dagens ispass...

Men stror det kan bli en kul kväll ändå för hallsberg, för att man kan kanske hinna få sin nya amerikan spel klar, vet bara att han heter Luke och att han spelar back. Även hört att han ska vara en spelande back som alltid behövs i ett lag...
 
Talade med tränaren Bosse höök ikväll och han hoppades på att kanske kunna få tillbaka nån lr några spelare tills imorn även kanske kunna få låna 1-2 spelare från div 1 laget kumla hockey, vilket som skulle vara riktigt bra..


vet inget om hur laget ska se ut, men tror att kapten Jonsson avgör matchen 2-4 i öppen bur...

målkalas mot viking...

halllå..
har vart bortrest i 2 veckor så har inte kunnat skrivit något, men idag var ja tillbaka i sydnärke hallen och fick se hallsberg besegra viking med hela 9-2 ....


Matchen började inte något bra för hallsberg ,efter första perioden så leder viking med 0-1, vet inte vad bosse sa till grabbarna i paus men kan tänka mig att han höjde rösten , för i andra perioden så var det stuntals riktigt bra spel från hallsbergs killarna och dom har vänt machen till 4-2.

sen i 3:e perioden så orkar inte viking all med i hallsbergs tempo, till slut så blir det 9-2 hallsberg och det var kul att få se lite mål...

Kul att linus riekkola gör 3 st mål idag , han är inte känd som en målgörare..
Simon bratt stod i mål idag och han lyckades med att göra en assist det är alltid kul när målvakter får göra det...


Nu är det bara att börja ladda inför onsdagens match då är det serieledarna Grums borta som kommer bli en mycket tuffare match än vad matchen idag var....

men tror att vi skräller och vinner med 4-2 på onsdag...

olsson show i sydnärkehallen...

hallsberg - Kristinehamn 4-1


Ja man kan inte säga något annat om matchen i kväll än att det var olssons som hade show, först nicklas olsson som gör hattrick kväll, riktigt kul att se alla kepsar som kastades in från läcktaren efter hans 3mål.

sen har vi målvakten simon olsson som var riktigt bra idag med, tycker att det är synd att han inte får hålla nollan det var han värd ikväll..

Det var inte lätt för bosse höök att sätta ihop femmorna idag för det droppade ju av spelare till höger och vänster p.ga sjukdom och jobb. Men tycker att bosse lyckades bra ändå.
Och grabbarna som var borta ikväll var ju oscar ahl sjuk, tomas m sjuk, räkan jobb , kling jobb, å wallberg skadad det är ju lite av lagets stötte spelare och det är därför ja tycker att det är extra skoj att dom andra killarna i laget kliver fram och visar att dom även vill spela i framtiden......


Matchens 3 stjärnor 


Nr 1: Nicklas olsson

Nr 2: simon Olsson

Nr 3: Carl-johan "svampen" oscarsson 


Inför Kristinehamn hemma...

halllå nu är det dags att möta Kristinehamn som vi haft lite problem med dom sednaste åren men de ska bli ändring på det imorn.

Kristinehamn ligger på 5:e plats i serien med 13 poäng precis bakom oss så det är en otroligt viktig match för båda lagen.
Vet inte alls så mycket dom denna säsong, men de är ett lag som har bra fart i sitt spel och några inviduellt duktiga spelare , en ut av dom är stefan "dribbel" olsson så honom får vi se upp med imorn..

Läget i laget då...



målvakt : simon olsson startar, bratten backup

är lite osäker på hur bosse kommer sätta ihop femmorna men skulle kunna tippa på typ så här.

röd: andreas p , kevin s, linus ,rickard och joel

blå: räkan , tisen , hampus , CJ och olsson

svart: jeppe, rosa , nille , oscar och sebbe

gul: mp . kling , andreas L, pelle


Saknas imorn...

Wallberg knäskadad

davidsson sjuk..



miitt tips för morgondagen är 6-3 ...





Inför Köping borta!

I morgon är det ny match och då står köping för motståndet.
Läget i laget känns bra efter två segrar, vi har bra självförtroende i gruppen och träningarna innan match har sett bra ut.
Inför i morgon saknar vi förljande spelare: Niclas Jonsson (sjuk), Henrik Wallberg (skadad) och Mattias Persson (skadad) men är på väg tillbaka.

Laget ser ut enligt förljande:
Simon olsson i kassen Simon Bratt reserv
Backar:
Emil Kling Andreas Persson
Niklas Riekkola Tomas Mathisen
Jesper Sonnerstedt Tomas Rosen
Forwards:
Joel Harrysson Linus Riekkola Philip Davidsson
Carl-Johan Oscarsson Hampus Brandin Nicklas Olsson
Oscar Ahl-Eriksson Rikard Andersson Sebastian Edlund
Reserver:
Kevin Setterman Mattias Larsson Pelle Mylleniemi

Vi går som vanligt för seger, men vi är medvetna om att ingenting kommer vara gratis i Köping utan måste ge 100% i 60 minuter annars går vi inte vinnande ur denna match då Köping har ett ungt och hungrigt lag, som vill mycket.

Tips! 1-5

Vill bara meddela att det skall vara Niclas Jonsson som målskytt och inte Tomas Rosén som det står i referatet Navvies-Nor, Rosén assisterade.

Till sist kan jag även rekomendera intervjun med våran Tränare Bosse Höök efter Nor Matchen.
http://www.youtube.com/watch?v=UECb_2H-41E


Forza Navvies

// Redaktionen

Navvies-Nor 7-2

Tuff match på förhand men vi lyckades vinna ändå tack vare bra boxplayspel och bra målvaktsspel.
I första perren gick vi iväg till en 2-0 ledning, men som många gånger förr slarvar vi i slutet och blir bekväma och släpper därmed in nor i matchen.

I andra är det en jämn tillställning där vi får spela pp i fem minuter tack vara att nor drog på sig ett matchstraff.
Där gör vi inget bra pp alls utan slarvar och många gånger kommer vi knappt ur egen zoon pga bra press av nor, men vi lyckas dock sätta en strut och leder med 3-1, men åter igen när det börjar närma sig paus så blir vi bekväma och släpper in ett mål till och matchen lever i högsta grad.

I tredje får vi ett tidigt mål till ställningen 4-2 och får därmed lite att spela på. Resultatet står sig några minuter sedan sätter vi även 5an, då känns det som vi satte speiken i kistan, men nor gav aldrig upp utan satte bra tryck på oss men vi lyckas reda ut det och sätter även 2 mål till i öppen bur. Nor hinner även med att missa en straff vi ställning 5-2.

Sammanfattningsvis en bra lag insatts med mycket bra boxplay och ett bra målvaktsspel av simon i buren. Kul att vårat målskytte tycks lossnat lite, bara hoppas det håller i sig.

Målskyttar Navvies: Oskar "Råttan" Ahl-Eriksson, Rikard "Galgen" Andersson, Tomas "Rosbjörn" Rosén,
Sebastian "Sebbe" Edlund, Carl-Johan "höis" Oskarsson, Linus "Linkan" Riekkola och Tomas "Bullen" Mathisen.

Notis! 7 olika målskyttar i Navvies denna dag!!!!
Kul även att "Råttan fortsätter att leverera match efter match och även att Galgen är tillbaka på allvar efter ett uppehåll från hockeyn....

Framöver står det träning/lagfoto på schemat innan matchen mot Köping på Onsdag Redaktionen återkommer med inför Köping senare under kvällen....

Forza Navvies

// Redaktionen


RSS 2.0