Navvies-Nor 7-2

Tuff match på förhand men vi lyckades vinna ändå tack vare bra boxplayspel och bra målvaktsspel.
I första perren gick vi iväg till en 2-0 ledning, men som många gånger förr slarvar vi i slutet och blir bekväma och släpper därmed in nor i matchen.

I andra är det en jämn tillställning där vi får spela pp i fem minuter tack vara att nor drog på sig ett matchstraff.
Där gör vi inget bra pp alls utan slarvar och många gånger kommer vi knappt ur egen zoon pga bra press av nor, men vi lyckas dock sätta en strut och leder med 3-1, men åter igen när det börjar närma sig paus så blir vi bekväma och släpper in ett mål till och matchen lever i högsta grad.

I tredje får vi ett tidigt mål till ställningen 4-2 och får därmed lite att spela på. Resultatet står sig några minuter sedan sätter vi även 5an, då känns det som vi satte speiken i kistan, men nor gav aldrig upp utan satte bra tryck på oss men vi lyckas reda ut det och sätter även 2 mål till i öppen bur. Nor hinner även med att missa en straff vi ställning 5-2.

Sammanfattningsvis en bra lag insatts med mycket bra boxplay och ett bra målvaktsspel av simon i buren. Kul att vårat målskytte tycks lossnat lite, bara hoppas det håller i sig.

Målskyttar Navvies: Oskar "Råttan" Ahl-Eriksson, Rikard "Galgen" Andersson, Tomas "Rosbjörn" Rosén,
Sebastian "Sebbe" Edlund, Carl-Johan "höis" Oskarsson, Linus "Linkan" Riekkola och Tomas "Bullen" Mathisen.

Notis! 7 olika målskyttar i Navvies denna dag!!!!
Kul även att "Råttan fortsätter att leverera match efter match och även att Galgen är tillbaka på allvar efter ett uppehåll från hockeyn....

Framöver står det träning/lagfoto på schemat innan matchen mot Köping på Onsdag Redaktionen återkommer med inför Köping senare under kvällen....